Espai expositiu

El cap de setmana del 20 i del 21 d’octubre de 10:00 a 19:00 el dissabte i de 10:00 a 18:00 el diumenge, el Passeig Lluís Companys de Barcelona acollirà la Fira de la Rehabilitació. Serà un espai divulgatiu on empreses i entitats del sector ens mostraran les solucions que tenim a dia d’avui en la rehabilitació i el manteniment dels edificis. Més de 30 empreses participaran en la cinquena edició d’aquesta Fira, que s’ha convertit en un referent en aquest camp a la ciutat de Barcelona. També hi haurà activitats per a tota la família en forma de tallers per els més petits i un photocall amb l’skyline de Barcelona, et podràs emportar una foto única a casa!

Més informació…

Oficina tècnica de la rehabilitació

Per informar i assessorar als ciutadans des de les administracions públiques i les organitzacions professionals, sobre els ajuts i com els tècnics podem assessorar i treballar per a la rehabilitació.Assessoria tècnica oberta a tothom.

                 

 

 

Espai amb tallers per a totes les edats

Enguany disposarem de tres espais amb múltiples activitats per ajudar a comprendre els beneficis de la rehabilitació, millorar la qualitat de vida, millorar energèticament els habitatges, millorar la accessibilitat… Tot participant i jugant amb tota la família. Diversos espais de creació de coneixement col·lectiu on són presents totes les edats. Participa en tots els tallers d’un dels dies i aconseguiràs regals de tota mena.

Consulteu els tallers al següent enllaç

Espai patrocinat per: