Estem treballant en les jornades del REhabilita 2019. Aquí, podeu fer un cop d’ull del que vam fer l’any passat.

 

Espai expositiu

El cap de setmana del 20 i del 21 d’octubre del 2018 el Passeig Lluís Companys de Barcelona va acollir la Fira de la Rehabilitació. Un espai divulgatiu on empreses i entitats del sector ens van mostrar les solucions que tenim a dia d’avui en la rehabilitació i el manteniment dels edificis. Més de 30 empreses van participar en la cinquena edició d’aquesta Fira, que s’ha convertit en un referent en aquest camp a la ciutat de Barcelona. També hi va haver activitats per a tota la família en forma de tallers per els més petits i un photocall amb l’skyline de Barcelona.

Més informació…

Oficina tècnica de la rehabilitació

Per informar i assessorar als ciutadans des de les administracions públiques i les organitzacions professionals, sobre els ajuts i com els tècnics podem assessorar i treballar per a la rehabilitació.Assessoria tècnica oberta a tothom.

                 

 

 

Espai amb tallers per a totes les edats

A l’edició del 2018 vam disposar de tres espais amb múltiples activitats per ajudar a comprendre els beneficis de la rehabilitació, millorar la qualitat de vida, millorar energèticament els habitatges, millorar la accessibilitat… Tot participant i jugant amb tota la família. Els participants en tots els tallers van aconseguir regals de tota mena.

Consulteu els tallers al següent enllaç

Espai patrocinat per: