Featured Video Play Icon

Video-resum Fira REhabilita 2018

Acaba la Fira de la Rehabilitació, i amb ella el REhabilita d’aquest any. Esperem que tant les Jornades tècniques com la Fira us hagin proporcionat la informació que buscàveu. En aquest vídeo podreu veure les empreses expositores, els tallers per als més petits, el photocall, Tècnics de Capçalera… tot el cap de setmana resumit en el següent clip. Ens veiem en l’edició de l’any vinent!  

Continue Reading

Dades de participació a REhabilita 2018

Després del tancament del Rehabilita d’enguany, podem compartir les dades d’assistència, a les jornades i a la Fira de la Rehabilitació. S’han programat 6 jornades i 1 visita tècnica per a professionals i 3 jornades divulgatives per a ciutadans, amb 323 inscrits. La Fira l’han visitat 18.000 persones i a la oficina de la Rehabilitació s’han atès més de 500 consultes a la ciutadania. Els tallers van atreure més de 625 nenes i nens.

Continue Reading

Jornades per als ciutadans

El programa de les jornades gratuïtes amb inscripció prèvia dirigides especialment als ciutadans ja està disponible, es desenvoluparan de dilluns a dimecres a la sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona. Dilluns comptarem amb la Fundació Once per explicar-nos com s’ha d’adaptar un habitatge per a la gent gran; dimarts, la coneguda periodista Rosa M. Calaf acompanyarà a un grup d’expert de banca per explicar-nos com finançar obres i, el darrer dia, dimecres, en Francesc Mauri de TV3 conduirà la taula on experts del sector ens orientaran sobre mesures a pendre a les llars per combatre el canvi climàtic. Podeu consultar el programa complet i fer l’inscripció al següent enllaç. O… Llegir més

Continue Reading

Jornades tècniques enfocades als professionals

Ja tenim el programa de jornades dirigides especialment als professionals i que es desenvoluparan de dilluns a dimecres a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona i el dijous i divendres a la Sala d’actes del CAATEEB. Les jornades, principalment pel matí, on compten amb diferents experts del sector de reconegut prestigi, comencen a les 10 del matí i acaben a les 14 hores. Són totalment gratuïtes amb inscripció prèvia. Podeu consultar el programa complet i fer l’inscripció al següent enllaç. Us podeu descarregar el Programa en pdf.

Continue Reading

Ja tenim guanyadores i guanyador del Concurs

El jurat ha designat les guanyadores i guanyador del Concurs per dissenyar i produir tallers per la ciutadania compartint el premi entre 3 propostes i portar-les a terme a Rehabilita en diferents franges horaries. Neus Cristià, Enric Servera i Roser Vilanova seràn els Arquitectes tècnics que estaran presents a la Fira Rehabilita 2018 amb els seus tallers sobre rehabilitació. Felicitats! Des del Col·legi d’Aparelladors, d’Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona – CAATEEB volem agrair a totes i tots els participants la seva dedicació

Continue Reading

Convocatòria de concurs

El Col·legi d’Aparelladors, d’Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona – CAATEEB, ha obert una convocatòria de concurs per dissenyar i produir nous tallers pel ciutadans de sensibilització sobre la rehabilitació d’edificis. L’objectiu és donar la possibilitat de crear i posar en marxa nous formats per fer entendre als ciutadans la importància de la rehabilitació en els habitatges i la seva relació amb la qualitat de vida. Teniu fins el 15 de Juny a les 14:00 per presentar les vostres propostes. Molta sort! Consulteu la Informació i bases del concurs.

Continue Reading