Situar la rehabilitació com a element estratègic

Després de quatre edicions,  Rehabilita està situant la rehabilitació com a element estratègic de la recuperació dels sector de l’edificació, essent un revulsiu econòmic que el nostre país no pot desaprofitar.

La rehabilitació no consisteix només en mantenir i conservar adequadament el nostre teixit urbà i arquitectònic, sinó que permet millorar la eficiència i la qualitat de vida dels ciutadans i regenerar la imatge, la convivència i la cohesió social dels barris, pobles i ciutats, facilitant la generació de llocs de treball de proximitat i l’accés a un habitatge digne, els grans reptes que té el nostre país per als propers anys.

En la Setmana de la Rehabilitació d’aquest any es tractaran tots aquests temes, alineant-se també amb el model estratègic del nostre entorn on es prioritza l’economia circular, la lluita contra el canvi climàtic, la transició energètica i les polítiques d’habitatge. Per aconseguir-ho la sostenibilitat ens marca el camí a seguir, la tecnologia ens aporta els mitjans per implantar-ho i la rehabilitació es converteix en l’objectiu que permet obtenir els millors resultats perquè s’aplica en la part del territori ja edificat.

És per tot això que estem convençuts que trobareu interessant les jornades que s’han programat en l’edició d’aquest any