Informació per a la ciutadania

Sessions informatives als barris

Data: 28 de setembre
Lloc: Centre Cívic Can Portabella

Tot el que cal saber per rehabilitar un edifici o habitatge

Sessió informativa amb especialistes per aprofundir en tot allò quer ens afecta quan volem que el nostre habitatge sigui més sostenible i més saludable: els criteris per afrontar una rehabilitació, quines són les obligacions legals, el manteniment, les ITE’s, el llibre de l’edifici, les subvencions…

Serà una trobada amb dos temps, una primera part on els professionals explicaran d’una manera amena els principals aspectes tècnics i una segona per respondre els dubtes i consultes de les persones que hi assisteixin.

Introducció als aspectes, relacionats amb l’habitatge, en relació a la rehabilitació, el canvi climàtic i l’energia. Ainhoa Mata, Cap d’Unitat d’Edificis de l’Institut Català d’Energia (ICAEN)

Les ITE’s del edificis, el llibre de l’edifici, tramitacions, tècnic de capçalera. Maria Boladeres, Arquitecta tècnica del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB)

Les subvencions a la rehabilitació. Marc Martínez, Documentalista i Bibliotecari del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB)