Rehabilitem‘ és una exposició sensorial i interactiva amb la qual es vol acostar la cultura de la rehabilitació a la ciutadania. L’exposició dona resposta a les preguntes: què és i per què rehabilitar?com ho hem de fer? i com us podem ajudar?

L’exposició és una iniciativa de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb el comitè estratègic del REHABILITA, un projecte col·lectiu del sector, impulsat pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB).

Continguts de l’exposició

L’exposició té com a finalitat sensibilitzar a la ciutadania i donar instruments per visibilitzar els beneficis que comporta la rehabilitació dels edificis , tant a nivell particular com també a nivell col·lectiu.

Per aquest motiu, el contingut de l’exposició se centra a explicar la forma d’ajudar els ciutadans a superar les barreres percebudes pel que fa a la burocràcia existent a l’hora d’implicar-se en un projecte de rehabilitació, amb missatges positius i informació clara i accessible de com rebre aquest ajut i suport per part dels professionals del sector i de les administracions públiques.

Els diferents elements que configuren l’exposició donen a conèixer, de forma clara i entenedora, els instruments, els agents que participen en el procés rehabilitador i els recursos (web informativa, ajuts, guies, subvencions, etc).

Exposició itinerant

L’exposició ‘Rehabilitem’ s’inaugura el 3 de març a la seu del CAATEEB on es podrà visitar per un període de 2 mesos, després del qual iniciarà una itinerància per diferents municipis de la demarcació acompanyant les convocatòries d’ajuts dels fons Next Generation i donant suport als ajuntaments o ens municipals en la seva tasca.

La mostra es podrà veure a la sala d’exposicions del CAATEEB fins al 31 de maig de dilluns a divendres de 9:00 a 19:00h.

L’exposició estarà activa durant dos anys, prorrogables segons la demanda dels ens locals que la vulguin acollir.