Rehabilita 2022

Acte d’inauguració

Jornada tècnica. Activar la transformació amb els fons #NextGeneration

Generation Next, la sèrie

Rehabilita 2021

Acte d’inauguració de REhabilita 2021

Dinar institucional

Rehabilita 2019

La sisena edició de la Setmana de la Rehabilitació va tenir lloc del 7 al 11 d’octubre del 2019 amb un programa variat d’activitats dirigides als professionals i els ciutadans.

Per als professionals es van realitzar diversos tallers pràctics a càrrec d’empreses i una jornada central, el dia 9 d’octubre, realitzada a la sala de La Model, amb un èxit total de públic.

Per a la ciutadania es van organitzar també diverses activitats, entre elles, un taller per a famílies amb motiu de l’any Brossa i la rehabilitació de la façana del CAATEEB i dues jornades a centres cívics de la ciutat de Barcelona.

Programa Rehabilita 2019

Vídeo resum edició 2019

Imatges de les totes les activitats

Taller: Plataforma professional per Aquí tu reforma

Jornada: Què cal saber per rehabilitar un edifici o un habitatge? (Veure vídeo)

Jornada: La Rehabilitació en un canvi d’època (Veure vídeo)

Visita: Tecnologia per a l’edificació per Junkers i Bosch (Veure vídeo)

Taller: Rehabilitació de la façana en clau de Brossa (Concurs d’idees infantils) (Veure vídeo)

Taller: Aplicació dels materials per Propamsa (Veure vídeo)

Visita (obra acabada): Rehabilitació de l’entorn del pati posterior del Museu Picasso (Veure vídeo)

Visita: Reparació de forjats per Herms (Veure vídeo)

Rehabilita 2018

La darrera edició va tenir lloc del 15 al 21 d’octubre del 2018.

Les jornades tècniques es van enfocar en la rehabilitació i revitalització social, en finançar la rehabilitació residencial d’edificis i l’energia, la salut i el medi ambient. També es van realitzar workshops per part d’empeses del sector. Un total de 323 inscrits entre professionals i ciutadans van assistir a les jornades organitzades pel CAATEEB i altres entitats del sector.

La Fira de la Rehabilitació per al ciutadà va tenir lloc al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) de Barcelona del dissabte 20 i diumenge 21 d’octubre on hi van passar més de 18.000 visitants. Es van realitzar tallers al llarg dels dos dies on hi van participar més de 625 nens i nenes. A l’Oficina de Rehabilitació es van atendre més de 500 consultes.

Vídeo-resum de la Setmana de la Rehabilitació 2018

Programa Rehabilita 2018

Galeria imatges Rehabilita 2018

Rehabilita 2017

Aquesta edició va tenir lloc del 20 al 24 de novembre

En aquesta edició s’han programat jornades sota el àmbits temàtics de l’Energia, Professió, Sostenibilitat i Tradició i Innovació. Hi han participat més de 60 ponents i 300 inscrits, tots ells professionals del sector. Les jornades van tenir lloc, principalment, a la sala Cotxeres del Palau Robert i a la sala d’actes del CAATEEB, com sempre amb la col·laboració de les empreses i entitats del sector.

Programa Setmana 2017

Galeria imatges Rehabilita 2017

Rehabilita 2016

En aquesta edició les dates de realització van ser del dilluns 3 al diumenge 9 d’octubre.

Les jornades van tenir lloc a Barcelona, Granollers, Mataró, Tarragona, Tortosa, Terrassa, Vic i Vilafranca. Es van programar 5 jornades i 6 visites tècniques on van participar 887 professionals i van ser organitzades pel CAATEEB i les seves delegacions i altres entitats del sector.

La Fira de la Rehabilitació per al ciutadà va tenir lloc al Passeig Lluis Companys (Arc de Triomf) de Barcelona del dissabte 8 al diumenge 9 d’octubre on hi van passar més de 15.000 visitants. La fira vam comptar amb 29 expositors que van atendre 6.000 persones. En el Village de la rehabilitació, s’hi van realitzar tallers al llarg dels dos dies on hi van participar més de 500 persones. A l’Oficina de Rehabilitació es van atendre més de 320 consultes.

Vídeo-resum de la Setmana de la Rehabilitació 2016

Vídeo dels tallers realitzats a la Fira Rehabilita

Tríptic Setmana Rehabilita 2016

Tríptic Fira Rehabilita 2016

Galeria imatges Rehabilita 2016

Rehabilita 2015

En aquesta edició la Setmana va fer un programa d’activitats dirigides únicament als professionals i agents del sector i va tenir lloc del dimarts 17 al divendres 20 de novembre. La temàtica comuna va ser “L’energia i l’eficiència energètica dels edificis”. En aquesta ocasió es va desenvolupar, principalment, a la seu del Caateeb del carrer Bon Pastor, van assistir 309 persones a les 8 jornades programades de les diverses entitats.

Programa Setmana 2015

Galeria imatges Rehabilita 2015

Rehabilita 2014

L’any 2014, la Setmana de la Rehabilitació es va plantejar com una setmana d’activitats tècniques i de divulgació ciutadana, com activitat adreçada a la millora de l’entorn urbà i de la qualitat de vida dels ciutadans. Les dates van anar de dimarts 9 al diumenge 14 de desembre.

Les jornades van tenir lloc en diversos indrets de Catalunya; Barcelona, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Mataró, Tarragona, Terrassa, Vic i Vilafranca. Es van programar 25 jornades, 1 exposició i 3 visites tècniques on van participar 678 professionals i van ser organitzades pel CAATEEB i les seves delegacions i 16 altres entitats del sector.

La Fira ciutadana es va organitzar a la Placa de les Glòries de Barcelona, el dissabte 13 i diumenge 14 on van passar més de 3.000 visitants. Es van organitzar diverses activitats lúdiques i informatives en els diferents espais: Auditori (15 sessions), Rehabilitar en família (6 tallers), Laboratori de demostracions, Oficina de Rehabilitació, Exposició, 100 anys de restauració. La Fira va comptar amb 24 estands d’empreses del sector de la rehabilitació.

Programa Setmana 2014 Programa Fira 2014

Galeria imatges Rehabilita 2014