Empreses patrocinadores

REhabilita esdevé una veritable plataforma de vincle empresarial i professional amb el sector de la rehabilitació, posant en relació els agents principals que intervenen en tot el procés constructiu i les empreses especialitzades, per promoure debat i impulsar la innovació. REhabilita posa a disposició de les empreses la possibilitat de patrocinar o col·laborar en els actes i activitats que organitza

Per què patrocinar REhabilita?

  • Perquè és l’esdeveniment amb més major suport institucional dels agents del sector.
  • Perquè es l’única trobada al voltant de la rehabilitacióen què coincideixen professionals, empreses, institucions i ciutadans envers la rehabilitació.
  • Perquè és el referent dins del sector de la rehabilitació per als professionals amb poder de decisió.
  • Perquè és la millor plataforma possible de difusió en l’àmbit de la rehabilitació.
  • Perquè és la millor forma de vincular una marca a un esdeveniment de referència en l’entorn de la rehabilitació.
  • Perquè compta amb una gran cobertura mediàtica.

Empreses patrocinadores REhabilita 2021

Som experts els en aïllament. Fabriquem materials aïllants que aporten qualitat, seguretat, sostenibilitat, salubritat i confort als edificis que habitem. El nostre lema és “aïllament per a un demà millor”. Aquesta frase resumeix la nostra aportació al confort tèrmic i acústic dels edificis, a l’aprofitament de recursos i l’eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic i el compliment de l’agenda 2030.

Per què donem suport a Rehabilita?

Creiem que la rehabilitació d’edificis no serà només el pilar principal sobre el qual s’assenti el sector de la construcció, sinó que tota la recuperació econòmica post Covid-19 estarà protagonitzada per aquesta activitat.

L’arribada de fons europeus, la urgència dels reptes ambientals i la necessitat de comptar amb un parc eficient que no depengui tant del preu de l’energia, així ho vaticinen. De tots aquests temes, se’n parlarà durant Rehabilita, un fòrum primordial per tots els agents del sector que estiguin interessats en la rehabilitació integral d’edificis.

URSA no vol quedar fora d’aquest important debat i dona les gràcies a Rehabilita per fomentar l’intercanvi d’idees, coneixements i experiències al voltant de la rehabilitació d’edificis.

Som una companyia especialitzada en assegurances de responsabilitat civil i de la construcció, que assegura el treball de tots els professionals de la construcció i avui dia, líders a Espanya. La nostra experiència en el sector construcció ens avala per a oferir les nostres assegurances a tots els professionals del sector: promotors i constructors immobiliaris, autopromotors, signatures d’enginyeria, gabinets tècnics, laboratoris d’assaig… realitzant estudis permanents dels riscos i aconsellant les mesures de prevenció que són d’interès per a l’assegurat.

Per què donem suport a Rehabilita?

A MUSAAT estem compromesos amb iniciatives que contribueixin a preservar l’entorn en el qual nosaltres, i els nostres mutualistes, exercim la nostra activitat. Volem influir positivament en el desenvolupament sostenible i apostem per la millora de l’eficiència energètica i la qualitat de vida dels ciutadans.

Per això, donem suport a projectes com Rehabilita 2021, ja que compartim la seva visió i el seu lema: si vols canviar el món, comença per casa. Som conscients que en els pròxims anys la rehabilitació d’edificis ocuparà un paper protagonista al nostre país, i per això la Mútua està adequant la seva oferta asseguradora per a cobrir les noves necessitats que es derivin de l’augment d’aquesta mena de projectes.

MUSAAT està en disposició d’oferir als tècnics una assegurança de Responsabilitat Civil Professional per a una Intervenció Concreta, una pòlissa idònia per a assegurar les reclamacions que rebin per determinades intervencions, com a reformes o rehabilitacions, una assegurança en el qual poden estar coberts tots els agents LOE, amb el pagament d’una única prima.

Som una entitat especialista en finançament de l’habitatge que neix de la mà de BNP Paribas i Banc Santander en 1989. Estem especialitzats en préstecs hipotecaris per a l’adquisició d’habitatge i en crèdits personals per a la reforma i rehabilitació d’habitatges. Treballem fonamentalment amb prescriptores que ens aporten els clients, especialment agències immobiliàries, intermediaris financers, promotors immobiliaris, administradors de finques, Estudis d’arquitectura i empreses de reformes. I per internet amb les marques www.uci.es, www.hipotecas.com i www.créditos.com.

Per què donem suport a Rehabilita?

UCI és una entitat molt compromesa amb la sostenibilitat. Participem en el programa EeMAP (Energy efficient Mortgage Action Pla), amb el suport de la Comissió Europea i liderat per la Federació Hipotecària Europea. Oferim condicions favorables als clients que aposten per habitatges eficients energèticament.

La creació de la nostra línia de finançament està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. I disposem d’una àmplia gamma de productes green destinats a l’habitatge, tant amb garantia hipotecària com personal.