Edicions anteriors

Des de 2014 les entitats del sector de la rehabilitació ens unim per fer realitat una trobada anual conjunta, amb activitats diverses orientades a promoure i impulsar la rehabilitació tant entre el sector professional com entre la ciutadania. Tot amb l’objectiu de situar la rehabilitació al lloc que li pertoca i contribuir decididament, entre tots, a crear la cultura de rehabilitació que el país mereix, posar la rehabilitació al centre del debat polític, econòmic i social.
 
Rehabilita 2022
Generation Next, la proposta de Rehabilita i TV3 per promoure la rehabilitació
 

L’any 2022, Rehabilita i TV3 van impulsar la realització d’aquesta sèrie televisiva per donar a conèixer la importància de la rehabilitació energètica. Set episodis de 2 minuts per explicar els beneficis de la rehabilitació d’una manera amena i apropar a la ciutadania les subvencions Next Generation.

 
Jornada tècnica. És possible la transformació energètica amb els fons NextGeneration?
 

Enfrontar-se a la crisi climàtica i el preu de l’energia ja és una prioritat planetària. La solució passa inqüestionablement per la rehabilitació energètica dels edificis. Per debatre i trobar les solucions a tots aquests nous reptes, Rehabilita va organitzar aquesta jornada tècnica conduïda per la periodista Elisenda Camps, com a acte central de l’edició d’aquest any.

 
 
Rehabilita 2021
Missió Rehabilita: un programa per impulsar la cultura del manteniment dels edificis
L’any 2021, Rehabilita va promoure aquest programa televisiu sobre els beneficis individuals i col·lectius de la rehabilitació. Presentat per Cristina Puig, periodista deTv3, i amb la intervenció d’altres cares famoses com ara Francesc Mauri, Lídia Heredia, i Tian Riba, que ens expliquen els beneficis concrets d’intervencions realitzades en diferents edificis i espais.
 
A la galeria multimedia trobaràs imatges de les edicions anteriors de REhabilita.