Taller familiar: Rehabilitació façana del CAATEEB en clau Brossa

Jornades ciutadanes
5 d'Octubre de 2019
11:30 - 13:30
Activitat gratuïta

La Setmana de la Rehabilitació comença amb un taller famíliar on descobrir el fascinant món de la rehabilitació d'edificis. Proposem fer una activitat on posar tota la creativitat dels infants i de les seves famílies al servei de la rehabilitació i aprofitarem celebrar dos grans esdeveniments: Commemoració de l’any de Joan Brossa (façana del CAATEEB) i la celebració el dia mundial de l’hàbitat ONU-Hábitat. 

Els assistents faran de tècnics i proposaran una versió rehabilitada de la façana del CAATEEB amb intervenció "brossiana" inclosa.

Previ al taller, explicarem com es parteix per proposar una rehabilitació de façana amb intervenció i explicarem alguns principis sobre Brossa i la seva intervenció.

Situarem dos espais de treball davant de la façana del CAATEEB per tal que pugin observar l’actual façana i plantegin la seva rehabilitació integral, incorporant els elements que millorin energèticament la façana i integrant la reinterpretació del poema visual actual. Un cop acabada la “proposta de rehabilitació” els assistents tindran l’oportunitat de conèixer de prop el llagost que presideix el Col·legi i el seu treball entrarà a formar part del concurs d’idees. En finalitzar es lliurarà un detall per la seva participació.

Es publicaran els millors treballs a la revista de l’Informatiu.

Vine amb la teva família i participa en la rehabilitació!

Imatges de la jornada

Patrocinador:

Activitat dins de l'Any Brossa