L’onada de la rehabilitació ‘Next Generation’

Jornada tècnica

L'onada de la rehabilitació 'Next Generation'

27 de setembre de 202109:00 - 17:30

Què és Next Generation EU? És més que un pla de recuperació. És una oportunitat única per a sortir de la pandèmia i transformar la nostra economia creant oportunitats i treball per a aquesta Europa en la qual volem viure.

Per això, el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència vol impulsar la rehabilitació energètica al nostre país, mitjançant importants programes d'ajudes, en el marc de d’una estratègia a llarg termini per a la rehabilitació energètica en el sector de l'edificació.

Aquest pla de recuperació s’emmarca en el Pla de recuperació per Europa impulsat per la Comissió Europea amb l’objectiu de contribuir a la reparació dels danys econòmics i socials provocats per la pandèmia del coronavirus, iniciar la recuperació europea i preservar i crear ocupació. 

El pla presentat pel Govern d’Espanya mobilitzarà en els propers 3 anys el 50% dels recursos amb els que compta Espanya gràcies a aquest instrument anomenat Next Generation EU. Aquest pla serà el document de base per a l’execució del pressupost de 72.000 milions d’euros entre els anys 2021 i 2023, amb l’objectiu d’adaptar-se a les prioritats establertes als fons europeus d’inversió.

Apunteu-vos en aquesta jornada, adreçada a professionals, que abordarà tres grans qüestions:

  • per què i com rehabilitar avui?
  • com gestionar la rehabilitació?
  • com finançar la rehabilitació?

Amb la participació dels principals representants de les administracions públiques que gestionen els ajuts Next Generation i d’experts en rehabilitació compartirem exemples de referència per conèixer quines són les estratègies i els objectius que persegueixen les diferents administracions mitjançant el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, en aquest any tan crucial per a la recuperació econòmica del país, a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Jornada realitzada amb la col·laboració de: