Taller familiar: Rehabilitació façana del CAATEEB en clau Brossa

Jornades ciutadanes

Taller familiar: Rehabilitació façana del CAATEEB en clau Brossa

5 d'octubre de 201911:30 - 13:30

La Setmana de la Rehabilitació comença amb un taller famíliar on descobrir el fascinant món de la rehabilitació d'edificis. Proposem fer una activitat on posar tota la creativitat dels infants i de les seves famílies al servei de la rehabilitació i aprofitarem celebrar dos grans esdeveniments: Commemoració de l’any de Joan Brossa (façana del CAATEEB) i la celebració el dia mundial de l’hàbitat ONU-Hábitat. 

Els assistents faran de tècnics i proposaran una versió rehabilitada de la façana del CAATEEB amb intervenció "brossiana" inclosa.

Previ al taller, explicarem com es parteix per proposar una rehabilitació de façana amb intervenció i explicarem alguns principis sobre Brossa i la seva intervenció.

Situarem dos espais de treball davant de la façana del CAATEEB per tal que pugin observar l’actual façana i plantegin la seva rehabilitació integral, incorporant els elements que millorin energèticament la façana i integrant la reinterpretació del poema visual actual. Un cop acabada la “proposta de rehabilitació” els assistents tindran l’oportunitat de conèixer de prop el llagost que presideix el Col·legi i el seu treball entrarà a formar part del concurs d’idees. En finalitzar es lliurarà un detall per la seva participació.

Es publicaran els millors treballs a la revista de l’Informatiu.

Vine amb la teva família i participa en la rehabilitació!

Imatges de la jornada

Patrocinador:

Activitat dins de l'Any Brossa