EBS Day

BIM per a la rehabilitació energètica i digital twins

Data: 28 de setembre
Horari: 18:00
Format: Virtual.
M’hi vull inscriure

Mai no deixem d’innovar i seguim buscant noves solucions en l’àmbit de la construcció, per ser un sector d’avantguarda a l’hora de desenvolupar projectes de rehabilitació. I una d’aquestes innovacions, que pot aportar grans avantatges al sector, és la del BIM Digital Twin, una idea que neix amb l’objectiu de combinar BIM, amb tota la seva informació implícita, juntament amb les dades d’operació i manteniment, per a realitzar simulacions al més alt nivell.

El digital twin serà, conjuntament amb la Construcció 4.0, l’eix de l’European BIM Summit que se celebrarà el 22 d’octubre en un format híbrid: presencial i online al World Trade Center de Barcelona.

Aquesta sessió sobre els bessons digitals (twins) que ens proposa Rehabilita, ens ajudarà a saber monitorar els actius immobiliaris al llarg de tota la seva vida útil, a través d’aquestes representacions digitals basades en el model BIM (Building Information Modeling).

Programa de la jornada

17:50hBenvinguda als e-assistents
18:00hPresentació de la sessió. A càrrec de Rafael Capdevila, Project Leader de l’European BIM Summit i BIM Leader del CAATEEB – Col·legi d’Aparelladores, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barceona, Organitzador de l’EBS.
18:10hQuè és un Bessó Digital? A càrrec d’Eduard Loscos, president de la DBTA – Building Digital Twin Association
18:30hCom es desenvolupa un Bessó Digital per construir? A càrrec de Juan Espinosa, IDP
18:50hCom es gestiona un Bessó Digital, el Building/Infraestructure/City Digital Twin per al Manteniment? A càrrec de Eneritz Barreiro, Tecnalia
19:10hTaula rodona. BIM per als Bessons Digitals Moderada per Sergio Muñoz, president de BuildingSmart Spain