Conferències tècniques, tallers, visites i molt més

Els professionals trobaran en l’edició del REhabilita 2021 activitats diverses orientades a promoure i impulsar la rehabilitació

Jornada Onada de rehabilitació ‘Next Generation’

Una jornada professional que abordarà les oportunitats per a la rehabilitació que s’obren gràcies als fons Next Generation. Amb la intervenció de les diferents administracions públiques, tant les catalanes com l’estatal, que exposaran la seva estratègia per a la implantació de les polítiques de recuperació, transformació i resiliència. I amb exemples de pràctiques de referència en rehabilitació energètica i salut, presentades pels millors experts en la matèria.

BIM per a la rehabilitació energètica i digital twins

Una sessió tècnica sobre BIM i rehabilitació, una sessió de 2 hores sobre la utilitat i l’impacte del BIM en la rehabilitació d’edificis

Workshops tècnics

Workshops tècnics de contingut pràctic, impartits per empreses especialitzades en diversos aspectes de la rehabilitació.

Fira virtual d’empreses

Una fira virtual on participaran empreses i institucions vinculades a la rehabilitació amb estands virtuals que exposaran solucions constructives relacionades amb la rehabilitació.

Visites d’obra

I visites a obres de rehabilitació, guiades i presentades pels seus tècnics principals, per conèixer els criteris tècnics i tecnològics de la rehabilitació efectuada en cada cas.